Zakelijk

ZAKELIJKE AFNEMERS

Wij verkopen ook aan de zakelijke markt. Wij werken nauw samen met projectinrichters en winkels in de retail waar onze producten worden verkocht.Wij hebben een zeer goede prijsstelling (incl. 21%). Deze is afgestemd op particuliere afnames. Heeft u een project met andere volumes, maken wij graag voor u een offerte op maat. De levertijd, ook bij grote afnames, is 3-6 weken (afhankelijk van het product). Heeft u interesse of wilt u een offerte? U kunt altijd mailen of telefonisch contact met ons opnemen.

PROJECTINRICHTING

Woonloods is zeer actief in projectinrichting. Wij hebben reeds grote projecten naar volle tevredenheid gerealiseerd; zie ook onze referenties. Woonloods kan een complete projectinrichting realiseren. Denk hierbij aan kantoorwerkplekken, kantines, vergaderruimtes e.d.

Wij leveren meubels zoals leren stoelen, banken, fauteuils en houten tafels, en ook de basisinrichting als betonvloeren, PVC-vloeren, wandafwerking, raambekleding, verlichting, gordijnen en vloerkleden. Heeft u interesse? Neem contact met ons op en wij zullen u vrijblijvend adviseren en inden gewenst een offerte aanbieden. 

DEALERS EN RESELLERS

Wij werken samen met een aantal woonwinkels waar we onze meubels aan leveren. Dit is mogelijk onder de naam Woonloods maar kan ook onder white label.

Wij zoeken momenteel dealers/resellers in het noorden en het oosten van het land. Heeft u een winkel en wilt u onze producten verkopen? Neem contact met ons op en we maken een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken. U kunt met een zeer lage investering een kwalitatief mooi product verkopen met een goede marge. Het voordeel voor u: u hoeft alleen te investeren in showroommodellen en u heeft geen voorraad. Wij leveren al onze meubels binnen 3 - 6 weken (afhankelijk van het product) in heel Nederland en Belgie.

REFERENTIES:

Hier een kleine greep van onze klanten: