Proefzit aanvragen

PROEFZITTEN OP LOCATIE (EETKAMERSTOEL OF FAUTEUIL).

Woonloods biedt haar klanten (zowel particulier als zakelijk) de mogelijkheid tot proefzitten op locatie. Het is soms namelijk erg lastig om vanaf afstand te bepalen of een model zal bevallen in uw interieur.  

Proefzitten op locatie werkt als volgt: u kiest maximaal vier modellen eetkamerstoelen of een fauteuil waarvan u denkt dat deze wellicht stoelen zijn die u mooi vindt en lekker vindt zitten. Wij maken met u een afspraak voor de levering. U kunt dan de stoelen of fauteuil in uw eigen omgeving bekijken en uitproberen. Ook leveren wij kleurstalen mee en zullen we u voorzien van informatie en mogelijkheden omtrent deze modellen.

Het proefzitten is geheel vrijblijvend en kosteloos (alleen bij echte verre ritten die niet in onze agenda passen kunnen we een kleine vergoeding vragen die uiteraard bij een order zal worden verrekend). U kunt het proefzitten regelen via de website of in onze woonwinkel in Dongen (NBr).

 

Woonloods.com biedt u de mogelijkheid om vrijblijvend een aantal dagen de stoelen te proberen in uw eigen omgeving.
Vul hieronder uw gegevens in en we nemen spoedig contact met u op voor het maken van afspraak om de stoelen gratis en geheel vrijblijvend te plaatsen