Algemene Voorwaarden

Dr. Willemdreeslaan 1
5104 JP DONGEN
KVK: 17224194
btw: 140 119 103 B01        
ABN BANK: NL36ABNA0604930518

ORDER
Bij een order op locatie, showroom, telefonisch of per email wordt de order ten alle tijden schriftelijk overlegd en ondertekend door verkoper en klant. Deze afspraak is bindend voor beide partijen.
Tevens kan er een aanbetaling van 15% worden gevraagd. De order wordt in werking gezet na ontvangst van de aanbetaling.

LEVERTIJD
Bij een order van de modellen die getoond worden op de website is de levertijd 2-3 weken binnen Nederland. Modellen met een afwijkend levertermijn zullen worden aangegeven op de site en bij order.
De termijn is een indicatie en nooit bindend en hier kunnen dan ook geen annuleringsrechten aan ontleend worden. Wel is Woonloods verantwoordelijk voor een snelle afwikkeling en zal dit ook schriftelijk (lees: via e-mail) moeten bevestigen naar de klant.

LEVEREN EN TRANSPORT
Voor transport geldt een minimaal tarief van € 45,- tenzij anders is besproken en beschreven. Woonloods is verantwoordelijk voor de levering tot binnen bij de voordeur, mits anders besproken en beschreven. Schade ten gevolge van transport binnen de locatie is dan ook het risico van de klant. 
Woonloods kijkt voor het inpakken de meubels zorgvuldig na en klant is verantwoordelijk dit bij levering ook te doen. Levering en ontvangst zullen altijd ondertekend worden door klant en Woonloods, de klant ontvangt hier een kopie van. Mocht er zich onverhoopt toch iets voordoen dan moet men dit binnen 7 dagen melden per e-mail: info@woonloods.com. Vermeld hierbij het factuurnummer en klantnaam.

BETALING
Bij leveren kan men contant of met pin betalen of vooraf per online overboeking. Woonloods zal dit schriftelijk bevestigen ter plaatse en klant ontvangt hier een kopie van. Wanneer er onverhoopt niet betaald kan worden en Woonloods kiest om het gekochte achter te laten dan is de klant verantwoordelijk binnen 24 uur het verschuldigde bedrag alsnog te voldoen. Woonloods kan bij overschrijden van de termijn kosten in rekening brengen. Woonloods blijft eigenaar van de meubels totdat de financiële overdracht volledig is voldaan. Klant blijft verplicht tot betalen conform de orderbon.
Praktisch wordt er nooit een order zomaar achter gelaten zonder een betaling of bewijs van betaling. Klant dient hier rekening mee te houden.

UITSTEL VAN LEVERING
Wanneer Woonloods de afgesproken levertijd niet mocht halen dan kunnen hier geen rechten uit worden ontleend betreft annuleren of een korting. Woonloods heeft een slagingspercentagevan 95% betreffende levering binnen 3 weken. Mocht deze termijn niet gehaald worden, wordt er altijd contact opgenomen. Wanneer de klant het product later wil ontvangen dan samen besproken, kan Woonloods om een (aan)betaling vragen. Dit zal alleen gebeuren als het echt heel lang duurt en de order langere tijd moet worden opgeslagen.

SERVICE en GARANTIE
Alle eigen model eetkamerstoelen van Woonloods hebben standaard 5 jaar garantie tenzij anders is aangegeven. Modellen van Meubitrend, HVS, Zuiver en FOUCAULT hebben standaard 1 jaar garantie. Garantietermijn gaat in op dag van levering. De tafels hebben een garantie van 2 jaar.

Leder: Ledersoorten als Bonanza, Kenia, Vintage en Rancho zijn open huiden en kunnen kleine verschillen hebben in kleur. Dit wordt ten alle tijden bij de verkoop gecommuniceerd en dit is een eigenschap van het leer, een proces waar zowel Woonloods als de fabrikant van het leder geen verantwoordelijkheid voor draagt.

Voor zaken als onderhoudsmiddelen en vilt is Woonloods niet verantwoordelijk. Wij werken met gerenommeerde partijen en adviseren waarover wij tevreden zijn, maar de verantwoording is voor de klant   Mocht men zelf willen kiezen dan kan men dit zelf aanschaffen op www.floorfriendly.nl en www.oranjebv.nl