Over ons

Woonloods is in 2008 gestart in een echte fabrieksloods; vandaar onze naam Woonloods. Ons assortiment bestaat uit leren eetkamerstoelen, leren en stoffen fauteuils, leren en stoffen zitbanken, houten eettafels, verlichting, raambekleding, gietvloeren, leefbetonvloeren, vloerkleden en woonaccessoires.

Als aanvullende service kan onze interieurstyliste u deskundig advies geven over uw inrichting. Kortom, Woonloods heeft alles in huis voor uw gehele interieur!

Projectinrichting (zakelijk) is ook mogelijk; wij hebben voor diverse bedrijven zoals overheidsinstellingen, zorginstellingen en kantoren dit naar grote tevredenheid mogen uitvoeren.

Het uitgangspunt van ons bedrijf is om een hoogwaardig product snel te leveren en te zorgen voor een scherpe prijsstelling, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.
De kracht van ons bedrijf is dat wij, ook vooraf, onze klanten veel extra service bieden. Dit doen we door uitgebreid te tijd te nemen u goed te informeren zodat u een goede, weloverwogen keuze kunt maken met betrekking tot model, type leder/stof en kleur. Bij onze eetkamerstoelen en fauteuils heeft u de mogelijkheid voor "Proefzitten op locatie". Bij aflevering impregneren wij stoelen, zitbanken en fauteuils. Vanzelfsprekend hebben al onze producten garantie.

We leveren in geheel Nederland en België. Door de service vooraf en snelle levering hebben we een groot en divers klantenbestand weten op te bouwen. Doordat we zelf produceren en zonder tussenpersonen de markt op gaan, houden we onze prijzen scherp.

U bent als particuliere of zakelijke klant altijd van harte welkom in onze sfeervolle woonwinkel/showroom in Dongen (gratis parkeerplaatsen voor de deur). Vele modellen van onze producten staan hier opgesteld, zodat u een goede keuze kunt maken en wij u persoonlijk advies kunnen geven.